Hell Dream Memo Three Variant memóriahabos matrac (7 zónás)

56 .020 Ft176 .090 Ft

A Hell Dream Memo Three Variant 7 zónás memóriahabos matrac tökéletes környezetet teremt a nyugalomteli alváshoz.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HDMTV7ZMM Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Memóriahabos matracaink megalkotásakor mindig a legújabb technológiai trendek előtt járunk, és olyan alapanyagok használunk, amelyek biztonságos, valamint egészséges feltöltődést kínálnak az Ön számára. Termékünk a kényelmet és a tartósságot egyaránt szem előtt tartva készült. A folyamatos innováció, továbbá a kiváló minőségű anyagok ötvözetének lenyűgöző eredménye.

Azért készült, hogy a legkülönbözőbb alvási szokásokkal rendelkező vásárlóknak is kifogástalan komfort-szintet nyújtson.

A Hell Dream Memo Three Variant memóriahabos matrac egy igazi műalkotás, amely mély és pihentető alvásba ringatja, ráadásul minden eddiginél vonzóbbá teszi hálószobáját.

A magas légáteresztésű és anti-dekobitusz hatású Hell Dream Memo Three Variant titka, a kifinomult részletekben rejlik. A legfontosabb tulajdonságokkal, továbbá kivételes összetétellel büszkélkedhet. Külső megjelenését a formatervezés és a funkcionalitás kombinációja teszi igazán figyelemfelkeltővé. Ezáltal egyszerre praktikus és divatos matrac-különlegességnek tartjuk.

Mindezek tetejébe: bársonyos, finom tapintású huzata irigylésre méltó, gyönyörűen steppelt kivitelben készül.

A professzionális és korszerű struktúra, megannyi szempontból előnyt kovácsol.

A 20 centiméteres teljes magassággal rendelkező – szállításkor normál PE fóliába csomagolt – Memo Three Variant, egy 18 centiméter magas, puha, lélegző és rugalmas matracmagot tartalmaz. Esetében, a különböző habrétegek együttes erővel dolgoznak azért, hogy Önnek csodálatos élményben lehessen része.

Most pedig kukkantsunk bele a termék pontos felépítésébe!

A 7 zónás szerkezet: az igazán pihentető alvás érdekében.

Gondolta volna, hogy a Hell Dream Memo Three Variant memóriahabos matrac javíthat az életminőségén? Ugyanis a 7 zónás kialakítás számos egészségügyi előnnyel jár. Nem beszélve arról, hogy jelentős mértékben növeli a matrac komfortfokozatát. Tudományosan bizonyított tény, hogy az ily módon kialakított, profilozott matrac, képes lehet megelőzi és korrigálni a hátfájást, miközben gondoskodik a frissítő pihenésről is.

Tökéletes választás azok számára is, akik hátproblémáik vagy fájó ízületeik miatt kutatnak új, megbízható matrac után.

Ezért alkalmaztuk a kifinomult hideghab réteget.

Matracunk minőségi hideghab felhasználásával készül, amelynek elsődleges célja, hogy egyedülálló alátámasztást biztosítson. Emellett Kivételes rugalmasságot, tartósságot, valamint ergonomikus alátámasztást biztosít.

Mi több, már önmagában is hatékonyan szellőzik – így távol tartja az atkákat és más, nem kívánatos nyűgöket az ágytól. Minden mozdulatra ideális módon és halkan reagál, még akkor is, amikor Ön éppen megfordul vagy felkel az ágyból.

A memory hab szerepe: hogy minden szögből lágyanan ölelje testének kiemelten fontos részeit.

Különösen megfizethető árú, stílusos matracunk bizonyos részeit emlékező hab alkotja. Amely híres arról, hogy ideális módon képes alkalmazkodni a test vonalaihoz. Üdítő hatása pedig kiváltképp a fenék és váll zónában jelentkezik.

Személyében egy rendkívül sokoldalú anyagról beszélhetünk, amelynek fő jellemzői közé tartozik: a hőmérséklet-érzékenység, viszkoelasztikusság, illetve a lenyűgöző puhaság.

És mikor válik igazán élvezetessé egy matrac? Természetesen akkor, ha megfelelő módon szellőzik.

A Hell Dream Memo Three Variant memóriahabos matrac esetében, erről a PAT (Pure Air Technology) rendszer gondoskodik. Amelynek célja az átható szellőzés és az optimális mikroklíma fenntartása. A PAT egyenletes légáramlást és kiváló frissességet biztosít. Segítsége révén, Önnek nem kell többé az éjszaka közepén arra ébrednie, hogy matraca miatt izzad vagy kellemetlenül érzi magát.

De forradalmi matracunk, még ennél is több meglepetést tartogat!

Ilyen például a hozzá tartozó, levehető huzat. Amely – többek között – a vizuális egyensúly, illetve a még elegánsabb külső érdekében készült. Időtlen textúrájával és hipoallergén tulajdonságaival évekig díszíti ágyát. Ezért szintén a pihentető alvás elengedhetetlen részét képezi.

Ráadásul, rendkívül széles választék tárul Ön elé, hogy garantáltan a lehető legideálisabb döntést hozhassa meg:Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

A felsorolt különböző anyagok kombinációja révén tehát, a Memo Three Variant egy kiváltképp innovatív, ortopédiai szempontból is hatékony terméket testesít meg. Nagyszerű módon alkalmazkodik a test apró részleteihez és ott nyújt támogatást, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Hát nem ez minden, amit csak egy memóriahabos matractól kívánhat?

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Levehető, Nem levehető

Matrac méret

200×100 cm, 200×120 cm, 200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Memo Three Variant memóriahabos matrac (7 zónás)”

You may also like…

56 .020 Ft176 .090 Ft
( 0 reviews )
select option