Hell RELAX ENERGY 20 memória habos matrac

52 .710 Ft167 .815 Ft

A rendkívül ellenálló és ergonomikus kialakítású Hell RELAX ENERGY memória habos matrac különösen magas szintű kényelmet képvisel.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HREHRM Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Nem szeretné a jövőben, inkább kényelmesen tölteni az éjszakáit? Felfrissülve és energikusan ébredni, ahelyett, hogy fásultnak, illetve merevnek érezné magát? Mi lenne, ha létezne egy egyszerű módja, hogy a kielégítő pihenés élményét költséghatékony módon megtapasztalhassa?

Ezennel bemutatjuk: A Hell RELAX ENERGY memória habos matrac modellt.

Ez a termék egyszerre nyújt kényelmet, továbbá megfelelő biztonságot – a test minden egyes részének!

Ön is gyakran forgolódik? Fájó háttal, nyakkal vagy csípővel ébred, ráadásul küzdenie kell, hogy visszaaludhasson? Akkor itt az ideje, hogy tegyen a kellemetlen éjszakák ellen; adjon egy esélyt a matracipar modern és tudományos alapokon álló megoldásainak!

Az egyszerűen ápolható, anti-dekobitusz hatású Hell RELAX ENERGY memória habos matrac tökéletes vastagsággal és széles méretválasztékkal rendelkezik, hogy nagyszerűen illeszkedjen a legtöbb hálószoba és ágyméret igényeihez.

7 multizónás ergonómiai kialakítás megbízhatóan támogatja Önt – tetőtől talpig.

Míg a színvonalas hideghab tartómag gondoskodik a szilárd, átfogó alátámasztásról, addig a 7 zónás kialakítás segítségével, a matrac egyenletesen osztja el az Ön súlyát, és optimális helyzetben tartja a gerincét.

Ráadásul megakadályozza, hogy a csípő és a vállak túl mélyre süllyedjenek, ami tovább csökkenti a testhő felhalmozódásának esélyét. Ez az anatómiai, 7 zónás matrac konstrukció, tehát egy hamisítatlan „elixír” a test számára. Javítja a vérkeringést és fokozza a kényelem érzetet.

Amiért a Hell RELAX ENERGY memória habos matrac magszerkezete megérdemli az Ön figyelmét!

Nem vitás, hogy egy jó minőségű, esztétikus matrac jobbá teszi tulajdonosa életet. Mi több, szín tiszta nyugalmat, harmóniát áraszt a hálószobában. Azonban, egy ágybetét titka nem a külső, hanem sokkal inkább a belső értékekben rejlik.

A RELAX ENERGY memória habos matrac 18 centiméteres mag magassággal büszkélkedhet.

A szendvics-szerkezet központi rétegét pedig a méltán népszerű hideghab alkotja, amelyet úgy terveztünk, hogy zseniális támasztórendszerként funkcionáljon.

További előnyei közé tartozik: a mozgásszigetelő tulajdonsága, az összetett légáteresztő képessége, valamint a rendkívüli rugalmassága. Társaságában, Ön végre kényelmesen huppanhat be, és könnyedén kászálódhat ki az ágyból.

A fényűző komforthab felsőrész speciális tulajdonságai.

A komforthab egyedülálló, a hőmérsékletre érzékeny anyag, amely minden éjjel ismételten lenyűgözi Önt. Testének körvonalaihoz idomul, továbbá segít a kényelmes, pihentető alvás elérésében. Élvezni fogja az általa nyújtott meghitt, ölelő érzést, akárcsak az óriási alkalmazkodóképességét.

Mi ez, ha nem a pihentető alvás csúcsa?

Két korszerű, exkluzív megoldás, amelyek közreműködésével, ez a matrac hatékonyan teljesíti, még a különleges kívánalmakat is.

  • FSB FOAM SPRING BALANCE: Esetében flexibilis, rugó formájúra szabott, hideghab támasztóbetétekről beszélhetünk, amelyek exrta támogatást biztosítanak a kritikusnak számító fenék, illetve derék zóna környékén. A precízen kialakított habrugók (hideghab támasztóbetétek) egyik kiemelt feladata, tehát az, hogy enyhítsék a hát alsó tájékán jelentkező nyomást. Így gerince mindvégig kényelmes helyzetben maradhat az éjszaka során.
  • PAT PURE AIR TECHNOLOGY: Egy rendkívül korszerű, professzionális vágási technológia. Avagy, egy fejlett szellőző-rendszer, amelynek állandó feladata, hogy hűvös, nedvességtől mentes alvási környezetet teremtsen, és optimális hőmérsékleten tartsa matracát.

Választható matrachuzat – A megnyugtató tisztaság érdekében.

Bőre friss és száraz marad a termékhez tartozó, választható levehetőségű prémium huzatnak köszönhetően, amely elvezeti a felesleges hőt és nedvességet. Lélegző, bőrbarát összetétel jellemzi. Antibakteriális, higiénikus alvási körülményeket teremt. Ráadásul pihe-puha, steppelt kialakítása okán, extra párnázottságot biztosít.

Döntse el Ön, hogy melyik selymes tapintású darab passzol leginkább az ízléséhez: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel,

Élvezze végre a kipihent mindennapokat a kedvező árú, 20 centiméter teljes magasságú, PE fóliába csomagolt Hell RELAX ENERGY memória habos matrac közreműködésével!

A nagyszerű komfort-szintet és nyugtató érzést keltő Hell RELAX ENERGY memória habos matrac, tehát azért készült, hogy Ön finom álomba szenderüljön, amikor elérkezik a pihenés ideje!

Tekintse meg különleges ortopéd párnáinkat is, az Ön alvási igényeinek maximális kielégítése érdekében.

Ne feledje: Soha nem fogja megbánni, ha a nyugodtabb alvásba fektet!

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Levehető, Nem levehető

Matrac méret

200×100 cm, 200×120 cm, 200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell RELAX ENERGY 20 memória habos matrac”

You may also like…

52 .710 Ft167 .815 Ft
( 0 reviews )
select option