Hell Dream Soft Bonell rugós matrac – 16

25 .170 Ft98 .755 Ft

Ismerje meg közelebbről a pénztárcabarát Hell Dream Soft Bonell rugós matracot, avagy, ezt a kiegyensúlyozott, komoly elismerést aratott termékünket.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HDSBRM Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Következzék egy ultra modern és egyben mesteri, komfortos hab réteggel ötvözött bonell rugós matrac, amely tökéletes módon kombinálja a hagyományos értékeket, az úttörő kényelmi megoldásokkal. A kifejezetten lágy, 2 centiméteres párnázó réteg okán, ez az ágybetét, főként az átlagos és átlag alatti testsúllyal, vékony testalkattal rendelkező vásárlók számára jelent kitűnő választást.

Azonban, széles kínálatunkban bárki felfedezheti a számára legideálisabb keménységi fokot: a medium, hard, illetve extra hard termékeknek köszönhetően.

Bonell rugós matracmagunk: megfelelő módon támogatja gerincét!

A 2,2 milliméteres huzalátmérővel büszkélkedő, hozzávetőleg 11 centiméter magas acélrugók, illetve az extra tartást adó, tűzött nemez réteg ötvözete, elképesztően hatékony alátámasztást kínál. Továbbá, a sokak számára igencsak kedvelt, kellemes visszarugózás érzetét is kifogástalanul átadja.

  • A mag pontos összetétele, sorrendben: 2 cm hab, tűzött nemez, körülbelül 11 cm bonell rugó, ismét tűzött nemez és 2 cm hab. Ez a konstrukció, tehát alapvetően a masszív, szilárd támogatásra összpontosít. Amire elengedhetetlen szüksége van testének az éjszaka folyamán.

A bonell rugós szerkezet felett egy professzionális, nyomáscsökkentő habréteg foglal helyet, amely gyengéden öleli testét alvás közben.

A pehelykönnyű álmok, már csak egy karnyújtásnyira vannak – Hála a fantasztikus kényelmi habrétegnek, amely pazar tulajdonságokkal járul hozzá a teljesebb alvási élmény eléréséhez. Pihe-puha, antibakteriális, tompítja a forgolódásból eredő hangokat, ráadásul gondoskodik az ideális nyomáscsökkentésről és formakövetésről is.

Élvezze a bonell rugók utánozhatatlan, felüdülést nyújtó hangulatát!

A Hell Dream Soft Bonell rugós matrac az egyik legkitűnőbb választás mindazok számára, akik a hagyományos, frissen kicsomagolt rugós matracok által nyújtott érzést keresik, napjaink szenzációs kényelmi megoldásaival fűszerezve.

A forgolódás nem átok többé!

Ezek a rugók nem tudnak önállóan mozogni, ám az iparág, létező talán leghatékonyabb alátámasztását és stabilitását képesek nyújtani. A nyugtalan alvók számára megkönnyíti, egyszerűbbé teszi a forgolódást. Ráadásul, az optimális visszarugózás miatt, a matrac felső rétegén nem maradnak kellemetlen nyomok.

Nem ejti csapdába a testhőt!

A rugós matrac, és kiváltképp a Hell Dream Soft Bonell rugós matrac, valóban egy hűsítő megoldás hírében áll. Kiváló szellőzést és légáteresztő képességet biztosít, ezáltal az ágybetét belseje is megfelelően hűvös, valamint száraz marad – egész áldott éjszaka.

Ezért is érdemes megfontolnia, egy bonell rugós matrac mihamarabbi beszerzését.

A teljesen hagyományos, jól bevált rugós ágybetét – avagy a Bonnell rugós matrac – általánosságban a leggazdaságosabb megoldás a matracpiac aktuális színterén. Ez – többek között – annak köszönhető, hogy kevesebb segédanyag és rugó felhasználásával készül, szemben más, ezt a tradicionális koncepciót helyettesíteni próbáló trendekkel.

Esetében, a rugók súlya és profilja is merőben más, mint társaié. Ennek eredményeképpen a bonell rugós matracok, immár régóta híresek lenyűgöző tartósságukról.

Mesés feltétünk: egy lélegző, kellemes tapintású huzat.

A látványos dizájnból a csodálatos, élvarrott – nem levehető – matrachuzat koncepciónk is kiveszi a részét. Célja többrétű. Egyrészt, steppelt kialakítása okán, még tovább fokozza – a már önmagában is magas – komfort szintet. Másrészt, még frissebb, tisztább és higiénikusabb alvókörnyezetet teremt a hálószobában.

Ha allergiás vagy aggódik a káros vegyi anyagok miatt, szintén van egy jó hírünk! Prémium matrachuzat kollekciónk minden darabja rendelkezik a híres Oeko-tex standard 100 tanúsítvánnyal.

Önnek, tehát nincs is más dolga, mint kiválasztani a legszimpatikusabb darabot: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Tudjon meg többet a Hell Dream-ről!

A Hell Dream egy minőség-orientált, az ipar innovatív megoldásaira összpontosító matracgyártó, amely a különböző keménységű ágybetétek és kiegészítők széles választékát kínálja eladásra. A standard típusoktól, egészen a prémium kaliberű lehetőségekig.

A Hell Dream minden matracát saját, Magyarországi üzemében készíti elő, így versenyképes árakat és magas értéket tud nyújtani a vásárlók számára. Ismerkedjen hát meg a következő, speciális kategóriákkal is: memory, hideghab, táskarugós , zsákrugós, utazó, gyerek, junior.

Végül, ne feledkezzen meg a specifikus ortopéd párnákról, valamint topperekről sem!

Ezt a kimagasló, 15 centiméteres mag és 16 centiméteres teljes magassággal felvértezett, PE fóliába csomagolt bonell rugós matracot, közvetlenül az Ön házához szállítjuk.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Nem levehető

Matrac méret

200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Soft Bonell rugós matrac – 16”

You may also like…

25 .170 Ft98 .755 Ft
( 0 reviews )
select option