Hell Dream Simple 14 antiallergén hideghab matrac

26 .380 Ft95 .560 Ft

Klasszikus és pénztárcabarát antiallergén hideghab matracunk segítségével, végre csodálatos élménnyé varázsolhatja a reggeli ébredést.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HDS14 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Az alvás nagyon fontos az általános egészségünk és jólétünk szempontjából, ráadásul rendkívüli hatással van a másnap produktivitásunkra.

Amennyiben tehát Ön alvási problémákkal küzd, vagy egyszerűen csak elege van régebbi ágybetétéből, akkor pontosan itt az ideje, hogy közelebbről is megismerkedjen az egyik legfantasztikusabb árcédulával büszkélkedő antiallergén hideghab matracunkkal.

Avagy a Hell Dream Simple 14-vel, amelyet PE fóliába csomagolva szállítunk házhoz.

Számoljon fel az álmatlan és stresszes éjszakákkal!

A Hell Dream Simple 14 antiallergén hideghab matrac egy gyönyörű, de letisztult termék, egyenesen a legfrissebb termékkollekciónkból. A kényelmesebb, kíméletesebb és hangsúlyosabb minőségű, ám egyben költséghatékony alvási élmény érdekében terveztük.

További előnye pedig, hogy széles körben és egzakt módon illeszkedik a jellemző ágykeretekhez.

Praktikus választás lehet mindazok számára is, akik gyakran szembesülnek a kialvatlanság lehetséges tüneteivel, mint például a mindennapok során jelentkező egyensúlyzavarral, fáradtsággal és koncentrációhiánnyal.

A titok a tapasztalatból eredő, utánozhatatlan receptúrában rejlik.

Termékünk egy mennyei tapintású, szakavatott, antiallergén hideghab matrac modell, amely aprólékos munkával, valamint kizárólag az általunk legjobbnak vélt hozzávalók felhasználásával készült.

Nagyszerűen távol tartja Öntől a poratkákat, valamint a szokványos allergéneket. Ez azonban, még egyáltalán nem minden!

Esetében a 16 cm-es teljes magasság egy nem túl kemény, de nem is túl puha komfortszintet kínál. Ezáltal tökéletes választás a jellemző alvási pozitúrákat kedvelő, illetve az átlagos súlytartományban lévő vásárlók igényeinek kielégítése gyanánt.

Mi alkotja a Hell Dream Simple 14 antiallergén hideghab matrac pihentető szerkezetét?

A stabil konstrukció felelőse a kiváló, 14 centiméter magasságú N30-as hideghab réteg, amelyet kifejezetten úgy terveztünk, hogy nyugodt pihenést biztosítson. Ezért, termékünk megfelelő módon alkalmazkodik a test körvonalaihoz, és jelentős mértékben fokozza a kényelmet.

E matracmag egyik kulcsfontosságú előnye, hogy – mérete és speciális tulajdonságai révén – képes biztosítani az ideális alátámasztást. Továbbá egyenletes súlyeloszlást nyújt a teljes fekvőfelületen.

Mindez által segíthet megelőzni a rendszeres forgolódást, akárcsak a rossz minőségű, továbbá kedvezőtlen kialakítású matracok használatából eredő nyak-, hát- és vállfájdalmakat.

Kutatások támasztják alá, hogy az antiallergén hideghabos matracok a legpihentetőbb alvást biztosító kategóriába tartoznak!

A hideghab már önmagában is teljes körű megoldást kínál, ezért nem véletlen, hogy a matracipar egyik legkedveltebb szereplője. Azzal a céllal alkalmazzuk, hogy minden helyzetben fesztelen kényelmet, minőségi és csendes pihenést nyújtson a felhasználók számára.

Tartós, alkalmazkodó, megfelelő módon lélegző anyag, amely ellenálló a gombákkal és baktériumokkal szemben. Kiváló rugalmasság és formatartás jellemzi. Könnyed súlyának köszönhetően, egyszerűen mozgatható.

Használatának további előnye pedig, hogy szinte minden egyes szempontból kifogástalan alvási légkört képes teremteni az Ön hálószobájában.

Innovatív elképzeléssel varázsoljuk antiallergén hideghab matracát, még higiénikusabbá!

Félkemény habmatracunkat, mindkét oldalán egy-egy gyöngéd és szuper finom tapintású, steppelt huzattal láttuk el – A még szenzációsabb, idilli végeredmény elérésének érdekében. Az élvarrott (nem levehető), OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkező huzat légáteresztő képessége extra frissességet, tisztaságot és finom ölelést biztosít.

Mi pedig egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy Ön saját ízlése szerint válasszon, kínálatunk népszerű matrachuzatai közül: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Ne érje be kevesebbel!

Megannyi nagyszerű oka van annak, amiért kifizetődő egy hagyományos matracról antiallergén hideghab modellre váltani. De, amiről talán kevesebbet hallani, hogy az ortopédiai párnák is tökéletes kiegészítői ezeknek a fantasztikus termékkoncepcióknak.

Lépjen hát végre a pénztárcabarát, mégis egészséges alvás útjára – antiallergén hideghab matracunk társaságában!

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Nem levehető

Matrac méret

200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Simple 14 antiallergén hideghab matrac”

You may also like…

26 .380 Ft95 .560 Ft
( 0 reviews )
select option