Hell Dream Premium Soft Táskarugós matrac – 23

53 .070 Ft172 .440 Ft

Had mutassunk most be egy innovatív, mesébe illő, hívogató, és egyben csodálatosan puha prémium táskarugós matracot.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HDPTSRM Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

A Hell Dream Premium Soft táskarugós matrac egy ellenállhatatlanul lágy, tapintatos komfort-szinttel büszkélkedő modell. Amelyet, ennek ellenére kifejezetten stabil és tartós architektúra, továbbá nagyszerű ár-érték arány jellemez.

Kitűnő választás a gyengédség, illetve a pikáns, érzéki rugózás szerelmeseinek.

Amennyiben Hell Dream Premium Soft táskarugós matrac, akkor stílusos formatervezés és modern, színvonalas „belső tér”.

Ha még csak titkon is, de mindannyian vágyunk arra, hogy matracunkban megtestesüljenek a legkívánatosabb luxus erények. Nos, ez a táskarugós matrac, most remek példa erre. Ragyogó, magasztos esztétikai dizájnja mellett, kitűnően alkalmazkodik az Ön, alvás közben váltakozó testhelyzetéhez.

És mindezt, természetesen a matracmag impozáns tartalma is jól bizonyítja. Amelynek pontos felépítése a következő: 4 cm HR35 hab, 2 cm N47 hab, tűzött nemez, 13 cm táskarugó, tűzött nemez, 3 cm hab.

Matracunk fejlett támasz-technológiát kínál.

Ez az ágybetét különleges, speciálisan kialakított, táskarugós szerkezettel rendelkezik – a páratlan alátámasztás érdekében. Ez pedig azt jelenti, hogy az ágybetét központi elemét olyan rugóegységek testesítik meg, amelyek egyenként, egymástól független módon lettek bebugyolálva, és önállóan képesek működni. Tehát, a Hell Dream Premium Soft táskarugós matrac esetében, az Ön testsúlya egyenletesen oszlik el, a struktúra pedig gondoskodik róla, hogy minden egyes ponton, az éppen ideális keménységet biztosítsa.

Így akár háton, akár oldalt, akár hason fekszik, mindig komfortosan érezheti magát.

Miközben a „Premium Soft” hangsúlyosan kíméli az ízületeket, támogatást nyújt a nyak, hát, gerinc és a test további – az alvás szempontjából – kritikus területeinek részére. Ezúton elősegítve a békésebb, pihentetőbb és élvezhetőbb szunyókálást.

A matrac körüli kiváló légáramlást, exkluzív szövethuzatunk is támogatja.

Az optimális szellőzés, valamint a magas kényelmi faktor tekintetében, steppelt, antiallergén huzatunk teszi fel az i-re a pontot. Tiszta, higiénikus és bőrbarát alvókörnyezetet teremt. Kialakítása pedig húzózáras, ezért bármikor könnyedén levehető.

Hab a tortán, hogy eme, az ágybetéthez tartozó OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező matracvédő huzatunk, többféle kivitelben is kapható.

Ezért, Ön szabad kezet kap tőlünk, hogy saját ízlése szerint választhasson: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Minden másról, a pazar habrétegek gondoskodnak.

A Hell Dream Premium Soft modellel az volt az elsődleges célunk, hogy a lehető legtöbb mindent tartalmazza az Ön által kedvelt dolgokból. Például, több összetevőt és vastagabb, minőségibb habszivacsokat. Így vált ez a termék, a létező egyik legjobb táskarugós matracunkká.

Az álomszerű puhaság érdekében, váltakozó habfelületeket használtunk a mag-szerkezet összeállítása során. Így egyaránt érvényesül a jellegzetesen lágy, habos, illetve ruganyos élménykavalkád. Az ötvözetet optimális elasztikusság, flexibilitás és zörejmentesség kíséri. Ezért ideális az éjszakai forgolódással küzdő, nehezebben vagy nyugtalanul alvók számára is.

Legyen nyitottabb a tökéletes éjszakai pihenés megtapasztalása felé! Válassza a Hell Dream Premium Soft táskarugós matracot, amely hosszú éveken át erős és stabil része marad hálószobájának!

Ezt a 22 centiméteres mag és 23 cm-es teljes magassággal rendelkező, PE fóliába csomagolt matracot, a legfontosabb kényelmi szempontokat szem előtt tartva terveztük. Viszont, a törődésnek itt még koránt sincs vége!

Amennyiben kíváncsi rá, hogy mivel tehető még attraktívabbá az éjszakai pihenés, illetve regeneráció, akkor okvetlenül meg kell, hogy ismerje topper és ortopéd párna kollekciónk, remekbe szabott darabjait is.

Elkötelezett csapatunk gondoskodik arról, hogy minden rendelés, a lehető leghamarabb megérkezzen Önhöz!

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Levehető

Matrac méret

200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Terhelhetőség

130 felett

Garancia

10 év

Komfort

Közepes

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Premium Soft Táskarugós matrac – 23”

You may also like…

53 .070 Ft172 .440 Ft
( 0 reviews )
select option