Hell Dream Memory Topper memóriahabos

21 .700 Ft74 .375 Ft

Kiváló minőségű, emlékező habból készített fedőmatracunkat (topper) a kényelmesebb és magasabb minőségű alváshoz terveztük. Kivételes rugalmasságot, illetve nagyobb ergonómiai alátámasztást kínál.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HDMTM Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

A matraciparban eltöltött tapasztalatból merítve, a Hell Dream megálmodott egy olyan, csodálatos emlékező hab bázisú fedőmatracot (topper-t), amelyet Ön minden helyzetben szeretni és értékelni fog. Termékünk, kategóriája legjobb ár-érték arányú modelljei közé tartozik, és erre hihetetlenül büszkék vagyunk.

Memory Topper: egy kivételes fedőmatrac, amelyben mindig megbízhat!

Ez egy olyan, speciális fedőmatrac, amely elsősorban a már meglévő, kemény vagy elhasznált matracok komfortfokozatának korszerűsítésére alkalmazható. Ugyanakkor egy új matraccal is egyszerűen párosítható, a még jobb alvásélmény biztosítása érdekében.

Termékünk egyik legfontosabb gyakorlati tulajdonsága, hogy alkalmazkodik a test kontúrjához, és így megszünteti az egyes testrészekre (például: váll, csípő) helyeződő, szükségtelen – ráadásul káros következményekkel járó – nyomást. Esetében, a 4 cm vastag emlékező hab magot steppelt huzatba burkoltuk.

Mert a jó alvás, jó befektetés!

A konstrukció aprólékosan ötvözi egy nagyszerű matrac minden pozitív tulajdonságát. A speciális memóriahab réteg puha, mint a selyem, és gyengéden körülöleli a testet.

Alvási pozíciótól függetlenül, megadja testének a szükséges alátámasztást, hogy a lehető legjobb körülmények között regenerálódhasson. Rezgéselnyelő tulajdonsága révén, az alvás teljesen zavartalanná válik. Egyik fél sem zavarja meg a másikat, amennyiben forgolódik az éjszaka folyamán.

A lenyűgöző alvásélmény tehát, a Memory fedőmatrac elengedhetetlen velejárója.

Vajon, milyen érzés lehet egy felhőn lebegni? – Termékünk biztosan közel jár a válaszhoz.

Az emlékező hab egy roppant fejlett anyag, amelynek legfőbb jellemzői a hőmérséklet-érzékenység, a puhaság és a rugalmasság. Ezért egyaránt képes kielégíteni a kényelem, valamint a biztonság iránti igényeket is.

A már említett ruganyossága miatt, sokkal komfortosabb a hagyományos matracoknál. Ráadásul hatékonyabban is szellőzik azoknál – távol tartva ágyát az atkáktól és más kellemetlenségektől.

Amikor a hagyományos elegancia találkozik a modern, de érzéki dizájnnal.

Memóriahabos topperünk egy valódi műalkotás. Kifinomult vonalaival nemes jelleget kölcsönöz hálószobájának.
Exkluzivitást és magas minőséget képvisel. Rendkívül puha és fényűző – olyan, mint egy valóra vált álom. Pompás, szteppelt huzatával a teljes kikapcsolódás állapotába kalauzolja Önt.

Itt az ideje, hogy csökkentse a rossz alvással kapcsolatos egészségügyi problémáit!

Ez a termék tehát mindent megad, amit egy memóriahabos matractól elvárna: tartósságot, optimális nyomáselosztást és kiemelkedő kényelmet – ami ideális, ráadásul költséghatékony választássá teszi az év, mind a 365 napjára.

Tekintse meg az Ön leendő fedőmatracához választható antibakteráliás és antiallergén tulajdonágokkal felvértezett, levehető huzatainkat is: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a fedőmatrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a fedőmatrac méretet melybe az Ön számára megfelelő topper belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es topperre, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es topperünk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő topper belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk topperét.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott topper méret árával!

Méretek N/A
Huzat levehetősége

Levehető

Matrac méret

200×100 cm, 200×120 cm, 200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Memory Topper memóriahabos”

You may also like…

21 .700 Ft74 .375 Ft
( 0 reviews )
select option