Hell Dream Medium Zsákrugós matrac – 23

51 .135 Ft166 .495 Ft

A Hell Dream Medium zsákrugós matrac a teljes körű kényelem és kikapcsolódás jegyében született, a legmodernebb megoldások felhasználásával.

Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez

Az egyedülálló Hell Dream Medium zsákrugós matrac egy különösen magas színvonalú hybrid ágybetét. Ezért, a szerkezetének kulcsfontosságú jellemzői közé tartozik a masszív, megbízható, izgalmas rétegekben gazdag kialakítás, akárcsak a közepesen kemény komfort-fokozat.

Pompás választás mindazok számára, aki a jól megérdemelt, zavartalan pihenés élménye után kutatnak. És erre a célra egy masszív, professzionális kialakítású terméket szeretnének választani.

Amiért a Hell Dream Medium Zsákrugós matrac a tökéletes kiegészítője hálószobájának.

  • Eme zsákrugós matrac korszerű, kiemelkedő magjának összetételét az alábbi elemek alkotják: 4 cm Soya Super BIO Foam, 2 cm kemény hab, tűzött nemez, 13 cm zsákrugó, tűzött nemez, 3 cm hab.

Mindebből jól kivehető, hogy ez a termék egy aprólékosan kidolgozott, részletgazdag felépítéssel büszkélkedik. Mi több, egy kifejezetten optimális légáteresztő-képességgel bíró struktúrát alkot. Tervezése és gyártása során a legalkalmasabb alapanyagok kombinálására helyeztük a hangsúlyt. De, ez az ágybetét nem csupán produktív, hanem egyben gyönyörű, mutatós modell is, amely minden környezetben képe megállni a helyét.

A megújuló, növényi szója hozzáadásával: egy még feszesebb, tömörebb és rangosabb ár-érték arányú végeredményt nyertünk.

A modern technológiának köszönhetően, termékünk komfort-rétege egy ideális sűrűségű, exkluzív, szója (soya) habos feltéttel rendelkezik. Amely kitűnően leköveti az emberi test ergonómiáját, kiemelten a fenék és vállzónában.

Kifejezetten az extra kényelem, a pihentetőbb alvás, valamint a fenntarthatóbb jövő érdekében választottuk.

Ez a kényelmi platform egyszerre pazar és lélegző. Egyaránt hozzájárul a matrac különlegesen finom tapintásához, tartósságához, illetve kellemes hangulatához. Ráadásul, aktívan részt vesz az alvófelület hőmérsékletének kiegyenlítésében is.

A zsákrugós felépítés, minden eddiginél többet nyújt – kiváltképp a prémium alátámasztás tekintetében!

Ez a hibrid (vagy ismertebb nevén: kombinált matrac), a rugós technológia rendíthetetlen szilárdságát ötvözi, a népszerű habmatracok luxus tulajdonságaival. Mindezt a test és az ízületek támogatásának, valamint kényelmének tetézése érdekében.

Termékünk a zsákrugós rendszer révén, többlet stabilitást biztosít.

Esetében, minden egyes cella külön, egymástól függetlenül reagál a rá gyakorolt terhelésre. Ezért hatékonyan nyeli el a forgolódásból eredő rezgéseket és zajokat, valamint személyre szabottan oszlatja el testsúlyt. Így, a Hell Dream Medium zsákrugós matrac aktívan közreműködik a hát, a gerinc, illetve a nyak kifogástalan, fejlett alátámasztásában.

Amennyiben Hell Dream Medium zsákrugós matrac, akkor óriási élvezeti- faktor.

A szója habos kompozíció, illetőleg a rugós struktúra keverékének köszönhetően, Ön mindig finoman belesimulhat a matracba, amely azonnal – egy szempillantás alatt – vissza nyeri eredeti alakját. Amint, a rá kifejtett nyomás megszűnik.

Bőrének oltalmáról, a bársonyos és légáteresztő szövethuzatunk gondoskodik.

Az élvarrott (ezért nem levehető), OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkező huzat-kollekciónk hozzájárul a matrac széleskörű hatékonyságához. Továbbá ahhoz, hogy védett maradjon a külső behatásokkal szemben.

Társaságában hűs és friss alvókörnyezetet élvezhet, kiemelkedő szakítószilárdság kíséretében.

Válasszon hát tetszés szerint a legkifinomultabb, elképesztően puha, steppelt darabjaink közül: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Merüljön el végre egy kiadós, minőségi és nyugalmas éjszakai pihenésben!

Kezdje hát örömmel a napot az elsöprő összetételű, 22 centiméteres mag és 23 cm-es teljes magassággal büszkélkedő Hell Dream Medium zsákrugós matrac hozzájárulásával – Amelyet PE fóliába csomagolva szállítunk házhoz.

Ha pedig az életmód váltás és egészséges alvás kerül a terítékre, akkor ne érje be kevesebbel!

A legmagasabb szintű támogatás érdekében, szívből javasoljuk, hogy ismerje meg speciális ortopéd párnáinkat is, amelyek még tovább fokozzák a gerinc, alvás közbeni kiegyensúlyozottságát.

Nem érdemes tovább várni! A tartós anyagok és fejlett műszaki megoldások révén, Ön végre megfizethető áron élvezheti a pihentető alvás nyújtotta előnyöket.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A
Huzat levehetősége

Nem levehető

Matrac méret

200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Garancia

10 év

Komfort

Kemény, Közepes

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Medium Zsákrugós matrac – 23”

You may also like…

51 .135 Ft166 .495 Ft
( 0 reviews )
select option