Hell Dream Hideghab Topper HR habos

12 .850 Ft54 .490 Ft

Tapasztalja meg minden éjszaka a harmonikus és zavartalan alvás élményét, ezzel az egyedülálló, hideghabos topper fedőmatraccal.

Out stock
Clear
Válasszon egy termékváltozatot a becsléshez
Cikkszám: HHTHR Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Túl kemény, picit elhasználódott vagy szimplán csak nem elég kényelmes jelenlegi matraca? Szerencsére létezik megoldás, amely produktív és magabiztos módon veszi fel a harcot, ezzel a gyakori jelenséggel szemben! Ez pedig a HR Hideghab Topper.

A Hell Dream csapata által tervezett és professzionálisan megmunkált fedőmatrac termékeket: kiváló színvonal, tovább mesés ár-érték arány jellemzi. Tapasztalatunk révén tudjuk, mi kell ahhoz, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek valóban kiállják az idő próbáját.

Színpadra lép: a fenséges HR Hideghab Topper

A nagy sikert arató HR Hideghab Topper-t a feltöltődni és regenerálódni vágyók részére fejlesztettük ki. Úgy terveztük, hogy fesztelenné, bizalomgerjesztővé és kiegyensúlyozottá varázsolja az Ön éjszakáit.

Személyében egy válogatott, minőségi anyagokból álló, grandiózus megjelenésű fedőmatrac modellről beszélhetünk. Színvonalas elemei tökéletesen működnek együtt, annak érdekében, hogy pazar alvásélményt nyújtsanak az Ön számára.

Kialakítása révén, esztétikailag is képes megfelelni, még a legmagasabb elvárásokkal szemben is. Exkluzív és időtlen stílusa, egyszerűen gyönyörködteti a szemet.

Miért pont hideghab?

A hideghab a matracipar egyik legszenzációsabb matériája. Páratlan hírnévvel rendelkezik a strapabírás, a szellőzés és a rugalmasság terén. Ráadásul, minden körülmények között képes megadni a test számára szükséges támaszt, ezzel ösztönözve a hosszabb és pihentetőbb alvást.

Mindezek tetejébe – elképesztő formatartósága és erős szakítószilárdsága mellett – az egyik legprímább ár-érték aránnyal rendelkezik, az ágazat részére elérhető alapanyagok közül.

Egy zseniális megoldás: amennyiben álmai ágya után vágyakozik.

Speciális, steppelt huzattal kiegészített topperünk tehát, nemcsak az ortopédiai technológiát ötvözi az edzettség, illetve aprólékos kidolgozottság legjavával. Hanem olyan előnyöket is biztosít, amelyeket kizárólag egy HR habmatrac birtokában lehetne megtapasztalni.

Súlyának, kialakításának, továbbá a széles méretválasztéknak köszönhetően: könnyedén illeszkedik bármilyen matracra vagy ágyra, így kivételes komfort-szintet és megelégedést biztosít az éjszaka folyamán.

Tagadhatatlan, hogy a minőségi alvás, az egészség alappillére.

Gondolta volna, hogy amikor a szorongás és a rossz alvás egyszerre van jelen az életében, azok felerősítik egymás negatív hatásait?

Védelmezze ágya, teste és szelleme épségét egyidejűleg. Váljon eggyé egy olyan fedőmatraccal, amely egyszerre ellenálló és légáteresztő, ráadásul segít megelőzni a nedvesség, illetve a hő felhalmozódását. Érezze végre kipihentnek magát, minden egyes ébredést követően!

A választás az Öné!

Végezetül, vessen egy pillantást Ön fedőmatracához kérhető antibakteráliás és antiallergén tulajdonágokkal felvértezett, levehető huzatainkra is: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a fedőmatrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a fedőmatrac méretet melybe az Ön számára megfelelő topper belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es topperre, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es topperünk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő topper belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk topperét.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott topper méret árával!

Méretek N/A
Huzat levehetősége

Levehető

Matrac méret

200×100 cm, 200×120 cm, 200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

Választható huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hell Dream Hideghab Topper HR habos”

You may also like…

12 .850 Ft54 .490 Ft
( 0 reviews )
select option